Over Yella Dance Productions

In Yella Dance Productions werden verschillende dansenergieën samengebracht, en in goede banen geleid door Sarah Chebaro, de bezielster en oprichtster van Yella Dance Productions.

'Yella' is een aanmoedigende kreet uit het Arabisch en betekent zoveel als 'vooruit ermee!'. In de Arabische wereld roept men dit vaak artiesten toe, bedoeld als een soort verbaal applaus. Yella Dance Productions roept dan ook elk individu op dat zich op artistiek, creatief en cultureel vlak wil ontwikkelen of verruimen. Dit kan zowel op amateuristisch als op professioneel niveau, afhankelijk van de reeds verworven danstechnieken en podiumvaardigheden die hij of zij in het verleden reeds heeft opgedaan.

Yella Dance Productions is gespecialiseerd in ethnische dansstijlen en werkt met bekwame docenten die elk over de nodige vakkennis beschikken. De docenten van het Yella Dance Production-Team zijn performers op het podium voor een publiek, maar ook lesgevers op de dansvloer voor de dansspiegels.

U kan bij ons terecht voor cursussen, initiatielessen, workshops, privélessen, dansoptredens -en voorstellingen in een vernieuwde, sfeervolle studio gelegen in het hartje van Antwerpen.
Uiteraard kan het productieteam ook op verplaatsing voor opluistering zorgen. Het betreft hier dan onder meer bedrijfsfeesten en festivals, maar ook privé-aangelegenheden.